Besök från Nederländerna!

skickad 16 mars 2018 00:34 av HHGR Admin   [ uppdaterad 16 mars 2018 00:36 ]
Onsdagen den 14 mars fick vi besök av studenter från Nederländerna som var i Sverige för att lära sig mer om hur man kan organisera mottagandet av nyanlända elever i skolan. Dagen startade med en presentation av vårt arbetssätt på skolan med nyanlända elever. Studenterna fick därefter en guidad tur runt skolan och besöket avslutades med klassrumsbesök. De var väldigt nöjda över studiebesöket och gick härifrån med inspiration av vårt arbetssätt.
Detta var en givande upplevelse för Högaholmsskolan, främst för att vi fick visa upp vårt arbetssätt som vi dagligen jobbar med och tror på!

Foto: Biträdande rektor Anne Davidsson presenterar vårt arbetssätt med nyanlända elever för studenterna från Nederländerna.