Klass 3A:s bokfestceremoni

skickad 6 maj 2018 23:56 av HHGR Admin
Klass 3A har under vårterminen arbetat med ett bokprojekt där svenska möter bild. Eleverna har utifrån ett på förhand angivet tema skapat kedjeberättelser i grupper om två eller tre elever. Varje grupp har planerat, skissat och skrivit vars ett kapitel som nu har bildat en bok.
De har också gjort passande bilder till respektive kapitel. Vi har tränat på att få en röd tråd genom en längre text. Varje grupp har fått fortsätta skriva där förra gruppen slutade. Vi har också tränat turtagning, samarbete, att omsätta idéer till handlingar och mycket mer!

Vi välkomnade alltså F-3 till en bokfestceremoni  Eleverna visade bilder, berättade om processen och det fanns möjlighet att ställa frågor om projektet.