Information med anledning av brand på Högaholmsskolan i natt

skickad 18 okt. 2018 02:54 av Anne Davidsson   [ uppdaterad 18 okt. 2018 03:43 ]

Till vårdnadshavare för barn i förskoleklass och fritidshem.

Information med anledning av brand i skolan

Under natten till torsdagen har en arbetsbod i anslutning till vår nya paviljong Nygård brunnit. Gaveln på Nygård har blivit brandskadad i samband med detta. Detta innebär att lokaler på Nygård behöver saneras. I nuläget vet vi inte hur länge saneringen kommer att ta.

Verksamheten kommer att fortgå som vanligt, men på grund av branden måste vi hitta andra lokaler för förskoleklasserna och Nygård-fritids.

Förskoleklasserna:

Förskoleklasslärarna kommer att möta upp förskoleklasserna utanför Nygårds lokal imorgon fredag 19/10 2018.

Förskoleklass A ska vara i sal 1.

Förskoleklass B ska vara i förberedelseklassens klassrum.

De kommer sedan att använda sig av ingång A5 (kapprummet för årskurs 1 och årskurs 2).

Fritids:

Öppning och stängning på fritids kommer att ske på vår fritidsavdelning Midgård som ligger i huvudbyggnaden.

F-3 kommer att vara i skolbyggnaden i klassrummen för årskurs 1 och årskurs 2.

Skolledningen